Vse, vse

Vse, vse - Nicola Yoon | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicola Yoon
DIMENZIJA
12,55 MB
IME DATOTEKE
Vse, vse.pdf
ISBN
4422261303505

OPIS

Moja bolezen je tako redka kakor je znana. Dejansko sem alergična na svet. Ne zapuščam hiše, iz nje nisem stopila že sedemnajst let. Vidim samo mamo in svojo medicinsko sestro Carlo.Potem pa se nekega dne pred sosednjo hišo ustavi tovornjak. Pogledam skozi okno in zagledam njega. Je visok, vitek in oblečen ves v črno - črna majica, črne kavbojke, črni superge in črna kapa, ki skrije njegove lase. Zaloti me, kako ga opazujem in se zastrmi vame. In jaz strmim nazaj. Ime mu je Olly.Mogoče ne moremo napovedati prihodnosti ampak določene stvari lahko napovemo. Recimo to, da se bom zagotovo zaljubila v Olly-ja. In skoraj zagotovo bo to vodilo v katastrofo.

Torej, koliko ljudi bo na primer umrlo zaradi okužbe z virusom. Maddy si srčno želi izkusiti precej bolj bogatega sveta tam zunaj in preizkusiti obet zaljubljenosti. Z Ollyjem se gledata zgolj vsak s svoje strani oken in si pošiljata telefonska sporočila, vendar se med njima razvije močna vez, zaradi katere tvegata vse, da bi bila lahko skupaj… pa četudi pri tem lahko izgubita vse. Spletni portal Pravo za VSE je projekt mladih pravnikov, ki je nastal iz velike želje pomagati ljudem in hkrati pridobivati dragocene izkušnje v praksi.

Več o društvu. Platforma Dovolj za vse - Trajnostno upravljanje z viri skupnosti. E: [email protected] T: + 386 01 515 40 80.

POVEZANE KNJIGE