Vrt na balkonu

Vrt na balkonu - Mascha Schacht | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mascha Schacht
DIMENZIJA
8,3 MB
IME DATOTEKE
Vrt na balkonu.pdf
ISBN
6354775901305

OPIS

Mestno vrtnarjenje za začetnike! Želja po pisanih cvetovih, sadju za sladkanje ali slastni zelenjavi? Prostor za to je povsod, celo na najmanjšem balkonu ali dvorišču! Pomembno je, da se pri tem zabavate. Odprite torej vrata, nadenite si rokavice in po mili volji začnite vrtnariti!Tukaj najdete vse osnovne podatke, ki jih potrebujete za mestno vrtnarjenje. Zraven so tudi dobri nasveti za biološko vrtnarjenje. Izbor najboljših in najlepših: v knjigi predstavljeni sadeži, zelenjava, zelišča in cvetlice zanesljivo rastejo in uspevajo!

Pri tem smo pozorni, da združimo skupaj rastline, ki imajo podobne potrebe po vodi in hranilih (pri zeliščih materina dušica, origano ter žajbelj ... Vendar se da z malo organizacije tudi tukaj veliko narediti, svetuje Mascha Schacht, avtorica priročnika Vrt na balkonu, mestno vrtnarjenje za začetnike. Rastline lahko gojimo v različnih posodah, starih lesenih zabojih ali paletah, posodah za hrano, plastenkah za vodo, jogurtovih lončkih, različnih pločevinkah, vrečah in škatlah po izbiri. Zimski vrt na balkonu poveže vaš dom z okolico oziroma z naravo, pri čemer pa vam je zagotovljeno popolno udobje za nemoteno ukvarjanje s številnimi prostočasnimi aktivnostmi.

5. 2017 | Besedilo: Loreta Vlahović, Klub Gaia vrtni izziv, balkonski vrt.

POVEZANE KNJIGE