Vorošilovgrad

Vorošilovgrad - Serhij Žadan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Serhij Žadan
DIMENZIJA
7,2 MB
IME DATOTEKE
Vorošilovgrad.pdf
ISBN
6847805544482

OPIS

Roman Vorošilovgrad (2009) je prejel več uglednih mednarodnih nagrad, na primer Jan Michalski (Švica, 2014), Brücke Berlin (2014), prejel je tudi ukrajinsko nagrado BBC za najboljši roman leta.Zgodba romana se odvija v majhnem mestu Vorošilovgrad, ki se je po razpadu Sovjetske zveze preimenovalo v Lugansk. Osrednja literarna oseba je triintridesetletni Herman Koroljov, diplomirani zgodovinar, ki nekega dne prejme klic, da je njegov brat Jura, lastnik bencinske črpalke, izginil. Herman se hitro poda v svoje rojstno mesto, da bi razjasnil situacijo, v kateri se je znašel. Vsakdan preživlja tako, da poskuša rešiti propadajoči posel. Herman in osebe, ki jih srečuje na poti, predstavljajo postsovjetsko resničnost samostojne Ukrajine.Serhij Žadan (1974) je ukrajinski pisatelj, pesnik, esejist in prevajalec. Leta 1996 je diplomiral na Fakulteti za ukrajinsko-nemško filologijo harkovske nacionalne pedagoške univerze, kjer je leta 2000 tudi doktoriral. Njegova literarna dela so prevedena v več tujih jezikov, prejel pa je tudi več domačih in tujih nagrad.

Arhivska fotografija . Pilot in vodja posadke Timofej Šovkunov bi moral 27.

Razgledi in razmisleki: Serhij Žadan Razgledi in razmisleki. 10.Elenco inumati cimitero di Vorošilovgrad Pag.2; Visite: 961 ; 11.Elenco inumati cimitero di Vorošilovgrad Pag.3; Visite: 820 ; 12.Elenco inumati cimitero di Vorošilovgrad Pag.4; Visite: 756 Ci sono 12 immagini nella categoria . Numero totale di immagini in tutte le categorie: 3,877 ... Primer 1: Vorošilovgrad.

POVEZANE KNJIGE