Visoke grede

Visoke grede - Gernot Kosok Pokorny, Siegfried Stein | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gernot Kosok Pokorny, Siegfried Stein
DIMENZIJA
9,81 MB
IME DATOTEKE
Visoke grede.pdf
ISBN
7047706985057

OPIS

Vrtnarjenje brez mučnega kopanja, pletja in bolečega sklanjanja: z visoko gredo lahko vrtnarimo in obiramo sadove udobno stoje ali z vrtnega stola. To ni primerno le za tiste, ki jih mučijo bolečine v hrbtu in kolenih, ter upokojence. Udobje cenijo tudi mladi ljubitelji vrtnarjenja in majhne družine. Visoka greda omogoča sproščeno vrtnarjenje – celo zadaj na dvorišču, na terasi ali balkonu.Vse o lastni izdelavi grede in njeni zasaditvi:• prava visoka greda za vsakogar: velikosti, materiali, visoke grede iz lesa in drugih materialov• korak za korakom do izdelave lastne visoke grede• visoke grede v praksi: izbira primernega prostora, polnilo, izolacija, koprene in topla greda ter preprost namakalni sistem• načini zasaditve: visoka greda namesto tople grede, sajenje v kvadratih, užitni cvetovi – najboljše vrste, pisani okras, sladki vrt, gojenje gob, načrt zasaditve za vse letne čase• od A do Ž: najboljša zelenjava in začimbe za visoko gredo• nasveti o gojenju – od setve do žetve

Izdelana je iz reciklažnih plastičnih izolacijskih desk, ki trajajo 10 krat dlje kot lesene in še plastični odpad je recikliran v njih. 3v 1 pa vsi sloji za polnjenje visoke grede.

NPo nekaj letih torej pridemo do visoke grede, ki je v večjem deležu napolnjena s kompostom. Visoke grede so v zadnjem času pravi hit. Primerne so za vse tiste, ki bi radi sami na zdrav način pridelali domačo zelenjavo.

POVEZANE KNJIGE