Sodelujem pri sveti maši

Sodelujem pri sveti maši - Jade Malaussène | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jade Malaussène
DIMENZIJA
8,30 MB
IME DATOTEKE
Sodelujem pri sveti maši.pdf
ISBN
5382291794404

OPIS

Tudi najmlajši so povabljeni k Jezusovi gostiji!Delovni zvezek vabi otroka k dejavnemu sodelovanju pri sveti maši. Besedila z vrzelmi bo dopolnjeval z nalepkami, sličice bo bodisi ustvaril s povezovanjem od pike do pike bodisi jih narisal, pobarval, iskal razlike med njimi … Ob vsem tem bo maše kar prehitro konec!Včasih starši oklevajo, ali naj k maši vzamejo tudi najmlajše družinske člane. Otroci namreč pogosto ne razumejo, kaj se med mašo dogaja. In ker dogajanju ne sledijo, se med mašo – dolgočasijo. Kaj je maša, katera besedila prebirajo bralci in duhovnik, česa se med evharistično daritvijo spominjamo in k čemu smo poklicani po sklepnem blagoslovu … vse to otroci v drobni knjižici izvejo na privlačen način. Morda se bo reševanje nalog razvilo v zanimiv pogovor s starši, starimi starši ali vzgojitelji.Avtorici:Jade Malaussène je sodelavka francoske katoliške revije za otroke Filotéo. Poleg delovnega zvezka o sveti maši je za založbo pripravila še enega o svetopisemskih junakih.Marie Paruit je uveljavljena francoska otroška ilustratorka. Sodeluje tudi pri pripravi delovnih zvezkov francoske katoliške revije za otroke Filotéo za versko vzgojo najmlajših.

Takoj, ko bo mogoče pa se bomo spet zbrali v cerkvi. Gotovo pri sveti maši in ob redni molitvi. Največkrat pa tudi na sprehodu po Ljubljani z rožnim vencem med prsti.

Najboljše je, da so pri isti maši sestavljene vse prošnje po istem vzorcu: ali vse z »naj«, ali »prosimo te … da« ipd. in da se začenjajo vse enako, npr.

POVEZANE KNJIGE