Še več anekdot o slavnih osebah

Še več anekdot o slavnih osebah - Petar Bučević, Ninoslav Kunc | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petar Bučević, Ninoslav Kunc
DIMENZIJA
10,60 MB
IME DATOTEKE
Še več anekdot o slavnih osebah.pdf
ISBN
6843173383087

OPIS

Izšla je še druga knjiga v sklopu Anekdot o slavnih in sicer Še več anekdot o slavnih osebah. Benjamin Disraeli, britanski državnik in pisatelj, je nekoč dejal:"Ko o človeku prenehajo krožiti anekdote, je čas, da se le-ta umakne iz javnosti." Lahko bi rekli, da ni znane osebnosti, o kateri ne bi vedeli nekaj anekdot. Mnoge se pogosto navezujejo na njihova dejanja ali biografijo.Tokrat bodo vašo pozornost pritegnili: Lev Nikolajević Tolstoj, Eleanor Roosevelt, Alfred Hitshcock, Albert Einstein, Charlie Chaplin, Thomas Alva Edison, Michelangelo, Benjamin Franklin, Voltair, itd.

Poimenovali so ga kar Grouvellinus leonardodicaprioi. Namreč vedno novinarji oziroma sporočevalci, ki poročajo o določeni stvari ve vejo točno kaj in kako se je nekaj zgodilo, zato si morajo nekatere podatke sami izmisliti, vsekakor pa so nekateri tudi polni laži in radi govorijo slabe stvari, sploh o bolj slavnih osebah. Sveže novice danes poročajo o mnogo stvareh, te lahko spremljamo ... Več zanimivosti vas čaka na ...

Mnoge se pogosto navezujejo na njihova dejanja ali biografijo. Benjamin Disraeli, britanski državnik in pisatelj, je nekoč dejal: »Ko o človeku prenehajo krožiti anekdote, je čas, da se le-ta umakne iz javnosti.«. Lahko bi rekli, da ni znane osebnosti, o kateri ne bi vedeli vsaj nekaj anekdot.

POVEZANE KNJIGE