Razpoke v črnilu

Razpoke v črnilu - Helena Hunting | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helena Hunting
DIMENZIJA
10,84 MB
IME DATOTEKE
Razpoke v črnilu.pdf
ISBN
2035491392122

OPIS

Včasih so stvari, ki si jih ne bi smeli želeti, natanko tisto, kar potrebujemo …Strežba v mračnem striptiz klubu ni najboljša služba, vendar si Sarah Adamson z njo plačuje šolnino. Želi magistrirati in si najti službo, kjer ji ne bo treba nositi ozkih mini kril in prenašati nespodobnih dotikov. Ne potrebuje drugih motenj, še posebno ne nekega pregrešno čednega tetovatorja, ki dela nasproti njenega stanovanja.Potem ko so Chrisa Zelterja pri šestnajstih letih vrgli iz hiše in šole, ve, kako si je želeti stvari, ki jih ne moreš dobiti. V razbitem življenju mu nikoli ni bilo lahko. Kot posledica napačne odločitve nekoga drugega dobro ve, kaj se zgodi, če padeš v oblast napačne osebe. Toda zdaj je uveljavljeni tetovator v slavnem čikaškem salonu in ima vse razčiščeno v glavi.Razen da je zaljubljen v Sarah, ki je čisto predobra zanj. In Chris to ve. Ampak pripravljen je biti njena napačna izbira, vsaj za zdaj.

SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani. Pasja pomlad Patrick Modiano.

In Chris to ve. Razpoke v ljudeh Čilske oblasti so se morale soočiti še z eno veliko težavo: s plenilci in z roparji. Nekateri so se za to potezo odločili iz samega obupa (kar tovrstnih pohodov še vedno ne opravičuje), veliko več je takih, ki so v tem zavohali priložnost za lahek (mrhovinarski) zaslužek. Vse te razpoke seveda krvavijo in mocno bolijo.

POVEZANE KNJIGE