Pogumno srce

Pogumno srce - Sally Rippin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
3,45 MB
IME DATOTEKE
Pogumno srce.pdf
ISBN
3281882607333

OPIS

Ko si Jaka poškoduje gleženj, si resnično prizadeva, da ne bi jokal. Saj vendar ni dojenček! Tudi v njem prav gotovo bije pogumno srce, kajne?

Praznovali smo tudi obletnice porok in... V soboto se bosta za naslov evropskega prvaka v velterski kategoriji (do 66,678 kg) po verziji EBU pomerila Poljak Rafal Jackiewicz in Slovenec Dejan Zavec. Clive Woodal je novo ime na literarnem področju; njegov prvenec Pogumno ptičje srce je domišljijska zgodba o trpljenju zatiranih in njihovem boju za svobodo, v kateri namesto ljudi nastopajo ptice. Glavni junak je drobna taščica Kirrik, ki se pogumno upre dobro organizirani jati kavk, ki brezkompromisno iztrebljajo ptice selivke. Pogumno srce.

Nastal je eden najboljših Skavt si žvižga in poje v težavah =... 11.11.2010 14:40 Skavti iz stega Ajdovščina-Šturje 1 smo se udeležili festivala Skavtfest 2010 s skladbo Pogumno srce.

POVEZANE KNJIGE