Nespečni

Nespečni - Goran Stojičić | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Goran Stojičić
DIMENZIJA
10,63 MB
IME DATOTEKE
Nespečni.pdf
ISBN
2699748408036

OPIS

Zbirka kratkih zgodb govori o človeških usodah; o ljubezni in življenju, naključjih in zmotah, srečevanju in razhodih, začetkih in koncih. Avtor jo je označil za »prvo multimedialno zbirko v regiji«, ker zgodbe poleg odličnih ilustracij Slavimirja Stojanovića spremlja tudi posebej izbrana glasba, do katere dostopamo s QR-kodami. Ob pesmih Davida Bowieja, Toma Waitsa in Amy Winehouse je knjigo nemogoče odložiti – bralec sam postane nespečen.»Vedno sem bila prepričana, da je umetnost opisati celo življenje. Ujeti toliko čustev na eni sami strani papirja je redka veščina. Goran jo premore.«Alis Marić, blog Čitaj knjigu»Bliskovito divjanje skozi življenje. S podtonom, da prava ljubezen ne pristopi sama. Moraš ji stopiti naproti. Zdaj. Takoj. Naj vas Goranove kratke zgodbe premaknejo. Čim prej.«Bloger Kamenko Kesar, avtor knjige Mene ne bo noben jebo

Ljudje so bili nemirni, nespečni ali pa zaspani in razdražljivi. Pri nekaterih se je po cepljenju na kraju vboda pojavila bolečina, rdečina, oteklina in srbenje, povišana telesna temperatura, utrujenost, bolečina v prsih, oteklina obraza in mrzlica. Končno se približujemo dnem, ko bomo spet lahko svobodneje zadihali, se otresli dušeče utesnjenosti.

Če odpravite nespečnost, boste pregnali tudi utrujenost. Artikel Prva multimedijska zbirka v regiji Kratke zgodbe z izbrano glasbo preko QR kodZbirka kratkih zgodb govori o ljubezni in življenju naključjih zmotah srečevanju razhodih začetkih koncih S telefonom preberite QR-kodo na začetku vsake zgodbe; zaslišala se bo glasbena podlaga za vsak mini film ki ga boste prebrali Ob pesmih Davida Bowieja Toma Waitsa Amy Winehouse je knjigo nemogoče ... Ste nespečni? Danes lahko gledate Super Bowl - skupaj z milijardo drugih. Finance Live.

POVEZANE KNJIGE