Nekoč angel

Nekoč angel - Teresa Medeiros | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Teresa Medeiros
DIMENZIJA
4,2 MB
IME DATOTEKE
Nekoč angel.pdf
ISBN
7788089339150

OPIS

Trnuljčico prebudi poljub pridaniča ... Po tem, ko je zavrnil dediščino in vojvodski naziv, je odšel na Novo Zelandijo. Zadnja stvar, ki jo je pričakoval na neokrnjeni obali rajskega otoka, je bila na pesku speča lepotica, zvita kot dete v siju mesečine. Njegov težko pridobljeni mir je tako dodobra pretreslo bitje s skrivnostno preteklostjo. Osirotela in oropana dediščine je Emily Claire Scarborough prejadrala pol sveta, da bi našla moškega, ki je obljubil njenemu očetu, da bo po njegovi smrti skrbel zanjo. Potem pa jo je pustil osamljeno v neki angleški šoli. Odločena je, da ji bo plačal za vsa ta leta samote – in to ne kar tako, pač pa s svojim srcem. "Od humorja do pustolovščine, od ganjenosti do strasti, od nežnosti do čutnosti. Teresa Medeiros piše redke ljubezenske zgodbe, ki jih bralke toplo sprejmejo." – Romantic Times "Če iščete odlično pisateljico, ki bi jo dodali svojim najljubšim, potem morate poskusiti z romanom Nekoč angel Terese Medeiros." – Heart to Heart "Čudovita pustolovščina, ki je ne želite zamuditi." – Affaire de Coeur

Kategorije Dodaj knjigo Aktualno Dvorana slavnih Forum Registracija Prijava. Pošljite sms na številko 3040, v katerega vpišete ključno besedo ANGEL, nato pa dopišite "Angeli kaj mi je namenjeno" Na vaš telefon bo v obliki povratnega sms sporočila prispelo sporočilo Angelov namenjeno samo vam, da bi se lahko pravilno odločili ali razumeli to, kar v vas zbuja strah in negotovost. Nekoč se me dotakneš, tiho, komaj čutno. Takrat bom vedel, da odhajam.

Prelepi ta svet, svet, kot v pesmih piše poet. Kako rad bi videl prav vse ljudi, da nikoli nihče več ne trpi.

POVEZANE KNJIGE