Najlepši kraji na svetu

Najlepši kraji na svetu - Derek Barton, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Derek Barton, ... [et al.]
DIMENZIJA
12,80 MB
IME DATOTEKE
Najlepši kraji na svetu.pdf
ISBN
2498014175119

OPIS

100 najzanimivejših, najskrajnejših in najbolj neverjetnih kotičkov našega planeta po izboru uredništva Reader\'s Digest. Pridružite se čarobnemu potovanju po najznamenitejših delih sveta, od španske utrdbe Alhambra in svetišča Abu Simbel v starodavnem Egiptu ter od japonske svete gore Fudži do slovitega mostu Golden Gate v San Franciscu. V knjigi s čudovito slikovno opremo in z vsemi ključnimi podatki pa so nanizani tudi mnogi, manj slavni, vendar nič manj osupljivi cilji te poti: odmaknjeni otoki, čudovita mesta na vrhu gora, slikovite tržnice, eksotični templji, mrzli ledeniki in razkošni vrtovi ter celo tovarne, svetilniki in premogovniki. 100 najbolj navdihujočih krajev na svetu vas bo razvedrilo in poučilo, predvsem pa bodo ti biseri spremenili način, kako gledate na svet in njegova stotera čudesa.

1,852 likes. Stran o najlepših in skritih krajih tega sveta :) Prvi trije najlepši Na lestvici najlepših krajev na svetu je zmagal čilski naravni park Torres del Paine, ki leži na južnem delu Patagonije.

Predstavljamo ti ene od najbolj osupljivih krajev na svetu, o katerih sanjari vsak navdušen popotnik. Komentiraj Share Share Share WhatsApp.

POVEZANE KNJIGE