Najlepši kraji na svetu

Najlepši kraji na svetu - Derek Barton, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Derek Barton, ... [et al.]
DIMENZIJA
3,49 MB
IME DATOTEKE
Najlepši kraji na svetu.pdf
ISBN
3786741396108

OPIS

100 najzanimivejših, najskrajnejših in najbolj neverjetnih kotičkov našega planeta po izboru uredništva Reader\'s Digest. Pridružite se čarobnemu potovanju po najznamenitejših delih sveta, od španske utrdbe Alhambra in svetišča Abu Simbel v starodavnem Egiptu ter od japonske svete gore Fudži do slovitega mostu Golden Gate v San Franciscu. V knjigi s čudovito slikovno opremo in z vsemi ključnimi podatki pa so nanizani tudi mnogi, manj slavni, vendar nič manj osupljivi cilji te poti: odmaknjeni otoki, čudovita mesta na vrhu gora, slikovite tržnice, eksotični templji, mrzli ledeniki in razkošni vrtovi ter celo tovarne, svetilniki in premogovniki. 100 najbolj navdihujočih krajev na svetu vas bo razvedrilo in poučilo, predvsem pa bodo ti biseri spremenili način, kako gledate na svet in njegova stotera čudesa.

Katere so izbrali uredniki svetovno znanega portala CNT? Prepričani so, da ti kraji morajo na vašo popotniško listo. Keukenhof Park, Nizozemska.

Keukenhof Park, Nizozemska. Nizozemska - še posebej znana po mavričnih poljih tulipanov, še posebej tistih, ki so locirani v bližini kraja Keukenhof. Posebna izdaja National Geographica vas popelje po 100 najlepših kotičkih sveta: po vel...

POVEZANE KNJIGE