Muc Kapuc

Muc Kapuc - Dr. Seuss | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dr. Seuss
DIMENZIJA
11,84 MB
IME DATOTEKE
Muc Kapuc.pdf
ISBN
7434290049557

OPIS

Ni sonce sijalo,je kar deževalo.Res bil je zaspan,deževen ta dan.Pesmi dr. Seussa so ritmične, preproste in polne humorja. Spodbujajo igro z besedami in poustvarjanje. Ravno zato so namenjene tudi bralcem začetnikom. Theodor Seuss Geisel (1904– 1991), bolj znan kot dr. Seuss, je neizmerno priljubljen ameriški pisatelj in ilustrator. Njegove knjige spadajo med klasiko svetovne mladinske književnosti. Prevedene so v več kot štirideset jezikov in so doživele številne adaptacije – risanke, muzikali, televizijske nanizanke, filmi … Za svoje delo je prejel številne nagrade.

19,99 € Primerjaj Primerjaj. Dodaj v košarico Zelena jajca in krača.

Živčna riba, ki jo v nekem trenutku odnese v čajnik, predstavlja glas razuma: »Se riba prestraši: ˝Naj maček odide! / Povej mu, da igra / v poštev zdaj ne pride. Ne sme biti tukaj.

POVEZANE KNJIGE