Moški, ki ni poklical

Moški, ki ni poklical - Rosie Walsh | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosie Walsh
DIMENZIJA
10,46 MB
IME DATOTEKE
Moški, ki ni poklical.pdf
ISBN
6851929005918

OPIS

Sarah tako kot vsako leto pripotuje iz ZDA na dopust v domačo Anglijo. Popolnoma nepričakovano preživi sedem nepozabnih dni z moškim, ki ga komaj pozna – in se vanj brezglavo zaljubi. Prepričana je, da bosta z Eddiejem skupaj za vedno, toda ko se morata za nekaj dni ločiti, od njega ni več glasu. Prelomil je vse obljube. Prijatelji ji prigovarjajo, naj ga pozabi. Saj se vendar nešteto ljubezenskih zvez konča, še preden se dobro začnejo, mar ne? Toda Sarah se ne more znebiti občutka, da se je pogreznil v molk in pretrgal stike s svetom, ker se mu je nekaj zgodilo.To je prvi roman angleške avtorice Rosie Walsh, ki ga bo maja, istočasno kot pri nas, izdala pod svojim imenom. Pred tem je napisala štiri romane pod psevdonimom Lucy Robinson. Z možem živi v Bristolu, piše, igra violino, pleše, kuha, vadi jogo in se ukvarja s prostovoljstvom.

Prvi recenzenti so jo primerjali s pisanjem priljubljene Jojo Moyes in ji napovedali podoben uspeh. Prepričana je, da je našla ljubezen svojega življenja, nato pa se ji moški več ne oglasi, s čimer se Sarah ne more sprijazniti. Vsi jo prepričujejo, naj ga neha iskati in sanjariti o njem, vendar tega ne zmore, saj je prepričana, da se mu je zgodilo nekaj hudega.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ... Moški, ki ni poklical.

POVEZANE KNJIGE