Moč

Moč - Naomi Alderman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Naomi Alderman
DIMENZIJA
8,94 MB
IME DATOTEKE
Moč.pdf
ISBN
6825223495044

OPIS

Kaj bi se zgodilo, če bi ženske na lepem dobile silovito novo moč? Na videz se zdi vse kot vedno: bogati nigerijski fant poseda ob bazenu; rejenka pristane pri vernem zakonskem paru, ki skriva svojo pravo naravo; ambiciozna ameriška političarka s težavo usklajuje družinsko življenje in politično kariero; žilava Londončanka skuša najti svoje mesto v kriminalni družini. Toda ko na lepem požene korenine in se razcveti nova sila, se njihova življenja uničujoče prepletejo. Najstnice dobijo neverjetno fizično moč: s konicami prstov lahko povzročijo neznosno bolečino in celo smrt. Nastopi dan deklet – a kako usoden bo za svet? Moč nagrajene avtorice Naomi Alderman je izredno ambiciozen in provokativen spekulativni roman, ki nas popelje na vznemirljivo potovanje v vzporedno resničnost in obenem drzno in presenetljivo razkriva naš lastni svet.

Sila opravlja delo ; telesu se z opravljeno razdaljo ( s ) veča (ali manjša - odvisno od smeri sile) hitrost v in s tem kinetična energija . Fizikalne definicije Metrična definicija. V Nemčiji in srednji Evropi se je uporabljala definicija, ki je temeljila na zamisli, da bi ena konjska moč (KM) bila tolikšna moč, ki bi lahko dvignila breme z maso 75 kg v eni sekundi en meter visoko.

Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev. 3,12.

POVEZANE KNJIGE