Konjarjeva hči

Konjarjeva hči - Susan Wiggs | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Wiggs
DIMENZIJA
10,31 MB
IME DATOTEKE
Konjarjeva hči.pdf
ISBN
3653413189260

OPIS

Imela je zdravilno moč ... toda ali bo to zadoščalo? Hunter Calhoun, nekoč pripadnik visoke družbe, je zdaj ovdovel in v senci škandala, povezanega s smrtjo njegove žene. Strastno se preda plemenskim dirkalnim konjem, pri čemer pozabi na družino. Ko dobi iz Irske izjemnega žrebca, ki pa je tako neukročen in podivjan, da ogroža vse okoli sebe, je prisiljen poiskati pomoč.Eliza Fylte živi odmaknjena od vseh ugodnosti, ki jih nudita družba in bogastvo. Po očetu je podedovala dar razumevanja konj. Ko Hunter prispe k njej s svojim divjim konjem, se ponudi priložnost, da njena zdravilna moč pride na dan. Potreboval pa je ne bo samo konj, pač pa tudi razbita družina in ta strastni, zagrenjeni moški, ki jo potrebuje tako, kot ona potrebuje njega.Eliza kmalu spozna, da Hunter ne želi videti, da ima najmočnejšo zdravilno moč prav ljubezen. Toda ali bo lahko tako nežno in skromno bitje, kot je ona, naučilo tako neukročenega moškega, kot je on, kaj je tisto, kar v življenju resnično šteje?"Poetična proza, v kateri Wiggsova oživi stari jug in ustvari intenzivno in verjetno zgodbo med ljubimcema." - Publishers Weekly

Dodaj v košarico Predana ljubezni. Johanna Lindsey.

Divja toba vri v zraku. Konjarjeva, hci, Susan, wiggs, zgodovinska, romanca, hisa, knjig, kiroja, daisy, novo Serija: Calhoun Chronicles, 2.knjiga Zvrst: ZG 5 * * * ½ 12 vote Susan Wiggs knjige: najboljše avtorja (Šola očarljivosti, Konjarjeva hči) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Kategorije Dodaj knjigo Aktualno Dvorana slavnih Forum Registracija Prijava. Spletna knjigarna s širokim naborom knjig.

POVEZANE KNJIGE