Kaj vse sem storila za vojvodo

Kaj vse sem storila za vojvodo - Julie Anne Long | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Anne Long
DIMENZIJA
12,23 MB
IME DATOTEKE
Kaj vse sem storila za vojvodo.pdf
ISBN
3158433380881

OPIS

Že leta je v središču vsemogočih čenč, toda od vseh govoric, ki krožijo o skrivnostnem in strah vzbujajočem Alexandru Moncrieffu, vojvodi Falconbridgeu, je elita prepričana le o nečem: samo bedaki si ga drznejo razjeziti. In ko Ian Eversea stori točno to, se Moncrieffe domisli popolnega maščevanja – zapeljal bo Ianovo nedolžno mlajšo sestro Genevieve. Osvojil bo njeno srce ... nato pa ga poteptal.Genevieve pa je popolno nasprotje tistega, kar je pričakoval: mirna in resna mladenka je v resnici strastna in pametna, poleg tega pa ne skopari s pikrimi pripombami. In čeprav je tudi ona slišala marsikaj o vojvodovi temni preteklosti, je en goreč poljub dovolj, da se znajde v svetu nepredstavljive čutnosti in se slej ko prej sooči z vprašanjem: ali sploh je kaj, česar ne bi storila za vojvodo?"Svež glas, ki izstopa – očarljiv in navdušujoč!" – Karen Hawkins

Kaj vse sem storila za vojvodo Julie Anne Long "Svež glas, ki izstopa - očarljiv in navdušujoč!" - Karen Hawkins. Lastnost Vrednost; Založba: Avrora: Leto izdaje: 2018: Strani: 448: Jezik: slovenski: Tip datoteke: epub: ISBN ... VSE knjižnice (vzajemna bibliografsko-kataložna baza podatkov COBIB.SI) 13.

- 2017: 1094: 1094,00 ... Za res dober počitek in regeneracijo pa vam svetujemo tudi uporabo harmonizatroja dihanja, ki bo merljivo napolnil vašo "notranjo" baterijo. V: Stara sem 22 in že od 16 leta imam težave z anoreksijo.

POVEZANE KNJIGE