Gora med nama

Gora med nama - Charles Martin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Charles Martin
DIMENZIJA
5,58 MB
IME DATOTEKE
Gora med nama.pdf
ISBN
5785214245670

OPIS

Popolna neznanca Ben in Ashley najameta majhno zasebno letalo, potem ko jima zaradi slabega vremena odpovejo let. Privlačni novinarki se mudi domov na lastno poroko, skrbnemu kirurgu pa k pacientom in napovedanim operacijam. Toda njuno letalo strmoglavi v gorah. Pilot umre in edina potnika, ki sta se spoznala šele pred slabimi štirimi urami v čakalnici letališča, obtičita sredi zasnežene divjine.Ashley se zaradi hudega zloma stegnenice ne more premikati in je popolnoma odvisna od Bena, a dolgi dnevi brezupa terjajo svoj davek in načnejo Benove nezaceljene čustvene rane. Ben skrbi za ranjeno Ashley in ostane ob njej, čeprav ju nihče ne išče, med tem pa na snemalni napravi pušča ganljiva sporočila za svojo odtujeno ženo. Nazadnje se morata poškodovana in izgubljena odpraviti na tvegano pot, ki ju bo za vedno spremenila ter na dan naplavila njune najgloblje strahove in najiskrenejša čustva.

Privlačni novinarki se mudi domov na lastno poroko, skrbnemu kirurgu pa k pacientom in napovedanim operacijam. Gora med nama (The Mountain Between Us) Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Dobiš jo na Book Depository. Popolna neznanca Ben in Ashley najameta majhno zasebno letalo, potem ko jima zaradi slabega vremena odpovejo let.

POVEZANE KNJIGE