Franjo Kopač - Matevžkov malar

Franjo Kopač - Matevžkov malar - Franjo Kopač | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Franjo Kopač
DIMENZIJA
6,20 MB
IME DATOTEKE
Franjo Kopač - Matevžkov malar.pdf
ISBN
4092572900880

OPIS

Pred skoraj dvema letoma sva s Tomažem Meršetom, predsednikom Društva Družinska pobuda, ob pripravah in sprejemanju Zakona o uravnoteženju javnih financ (ZUJF), v pogovorih z ministrom Vizjakom in na sejah odborov v Državnem zboru, trdo delala, da bi omilila nekatere predvidene varčevalne ukrepe na ... Kopač Mrakova je ob začetku tiskovne konference najprej poudarila, da razume čustveni odziv javnosti v tem primeru: »Vem, da imamo vsi občutek, da lahko sodimo. Včasih pa sodimo prelahkotno in s premalo podatki.« Dodala je, da je tudi sama mati in da si ne predstavlja, da bi ji odpeljali otroka. Osrednja informativna oddaja TV Slovenija.

Pomembno vlogo opravlja tudi kot lektorica in članica uredniškega odbora Žirovskega občasnika. Matevž Kopač je na Facebooku. Pridruži se Facebooku in se poveži z Matevž Kopač in ostalimi, ki jih poznaš.

POVEZANE KNJIGE