Eden od nas laže

Eden od nas laže - Karen M. McManus | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen M. McManus
DIMENZIJA
9,54 MB
IME DATOTEKE
Eden od nas laže.pdf
ISBN
4016329948441

OPIS

Kaj se zgodi, ko se pet učencev znajde v istem razredu in samo štirje pridejo ven živi?Bodite pozorni in morda boste razrešili uganko.Pet dijakov gimnazije Bayview mora po pouku v šolski pripor.Bronwyn, odličnjakinja, kandidatka za prestižno univerzo Yale. Addy, lepotička, plesna kraljica in najpriljubljenejša dijakinja na šoli. Nate, prestopnik, na pogojni kazni zaradi preprodajanja drog.Cooper, športnik, zvezdniški igralec bejzbola in šolska legenda.Simon, obstranec, stvaritelj aplikacije z opravljivo vsebino o skrivnostih dijakov.Samo Simon iz razreda ne pride živ. Med priporom umre zaradi alergijske reakcije. In kot ugotavljajo preiskovalci, njegova smrt ni bila naključje. Umrl je v ponedeljek, v torek pa je nameraval razkriti sočne skrivnosti o preostalih štirih dijakih, ki so bili v razredu z njim, zato so vsi štirje osumljeni umora. Ali pa so popolni grešni kozli, ker je tako načrtoval morilec, ki je še vedno na prostosti?Vsi imajo skrivnosti, je tako? Vprašanje pa je, kako daleč bi šli, da bi jih prikrili.

McManus, Karen M. Vrsta gradiva - roman ; za mladino (nad 14 let) Izdaja - 1.

Tokrat je v ospredju mlajša generacija dijakov. Tokratni zapis je eden od dveh v tem tednu, ki reflektirata dve premierni uprizoritvi, ki sta se odvili v okviru Hotspota, zgoščenega predstavitvenega projekta Vie Negative. Avtorica si je ogledala koncertni performans Anje Novak, ki je nastal v sodelovanju s Tomažem Gromom, ki s prvinami zvočne umetnosti in materialnega teatra rahločutno, a tudi brutalno odpira možnost razgaljenja ... Imamo odlične inštrumente za merjenje vznemirjenja, kot je na primer poligraf, vendar spet meri vznemirjenje, laž pa je samo eden od razlogov, zakaj se vznemirjenje pojavi." Dr.

POVEZANE KNJIGE