Dekle, ki je pisalo s svilo

Dekle, ki je pisalo s svilo - Kelli Estes | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kelli Estes
DIMENZIJA
10,66 MB
IME DATOTEKE
Dekle, ki je pisalo s svilo.pdf
ISBN
8036440621497

OPIS

Sijajen in napet prvenec Kelli Estes, navdihnjen z resničnimi dogodki, je ganljiva zgodba dveh žensk, odločenih, da bosta ravnali pravInara Erickson raziskuje otoško posestvo pokojne tete, ko v hišnem skrivališču odkrije dovršeno izvezen kos blaga. Ko plast za plastjo razkriva njegove skrivnosti, se njeno življenje preplete z življenjem Mei Lien, kitajskega dekleta, ki so jo stoletje prej skrivnostno izgnali od doma. Skozi zgodbe, ki jih Mei Lien pripoveduje s svilo, Inara odkrije tragično resnico, ki bo globoko pretresla njeno družino – in jo postavila pred nemogočo izbiro.»Dekle, ki je pisalo s svilo je čudovita zgodba, ki me je večkrat spravila v solze in ki priča o vzdržljivosti človeškega duha in srca. Močan prvenec, ki dokazuje, da lahko niti, ki spletajo naša življenja, kljubujejo času in vsakršnim spremembam ter za večno povežejo naša srca.«Susanna Kearsley, avtorica prodajnih uspešnic New York Timesa

Inara Erickson raziskuje otoško posestvo pokojne tete, ko v hišnem skrivališču odkrije dovršeno izvezen kos svilenega […] Dekle, ki je pisalo s svilo (The Girl Who Wrote in Silk) Kelli Estes - 1 ocena. Inara Erickson raziskuje otoško posestvo pokojne tete, ko v hišnem skrivališču odkrije dovršeno izvezen kos blaga.

Inara Erickson raziskuje otoško posestvo pokojne tete, ko v hišnem skrivališču odkrije dovršeno izvezen kos blaga. Ko plast za plastjo razkriva njegov... »Dekle, ki je pisalo s svilo je čudovita zgodba, ki me je večkrat spravila v solze in ki priča o vzdržljivosti človeškega duha in srca.

POVEZANE KNJIGE