Back to the roots

Back to the roots - Barbara Nagode Ambrož | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Nagode Ambrož
DIMENZIJA
5,22 MB
IME DATOTEKE
Back to the roots.pdf
ISBN
4257701254506

OPIS

Knjiga Back to the Roots (knjiga je v angleščini), je prvenec avtorice Barbare Nagode Ambrož, naše priznane mednarodne plesne strokovnjakinje. Gre za prvo knjigo s plesno tematiko v Sloveniji. Knjiga je v trdi vezavi in je opremljena s čudovitimi fotografijami. Avtorica že več let prireja mednarodne plesne seminarje na Kubi, kjer profesionalne plesalce uči, kako se je tudi v profesionalnem plesu treba ozreti nazaj h koreninam, k pristnosti in kako biti v plesu prisoten v trenutku.

After nearly 2 years of talking about starting a podcast to offer a voice to the Organic Farmer we finally did it. Our goal for this podcast is to connect people with organic farmers across the country, from Amish country in Ohio ... Dozi's Back to the Roots, Hartbeespoort.

THE MENU. Roots Menu proposes the most iconic and tasteful dishes of some of the best cuisines in the world: Italian, Spanish, Greek embracing the Levantine cuisine influence and contaminations. Facter 4: back to the roots.

POVEZANE KNJIGE