Zdravo črevesje

Zdravo črevesje - Christiane Schäfer, Sandra Strehle | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christiane Schäfer, Sandra Strehle
DIMENZIJA
4,44 MB
IME DATOTEKE
Zdravo črevesje.pdf
ISBN
3742726479461

OPIS

Ste vedeli, da o optimalnem delovanju našega imunskega sistema v 85 odstotkih odloča naše črevesje? To je najboljši razlog, da prebavilom iz dneva v dan privoščimo same dobre reči! Preberite, kako preprosto in slastno lahko poskrbimo za ravnovesje v najpomembnejšem organu imunskega sistema. Naše vodilo: manj stresa za črevesje – več elana in energije za vas! S številnimi preprostimi recepti za zajtrk, prigrizke, malice in večje obroke boste preprečili prebavne težave in hkrati uživali v resnično okusnih jedeh.

Težave s črevesjem vplivajo na cel kup sodobnih bolezni: Strupi težkih kovin uničujejo zdravo črevesno floro in poškodujejo črevesje, kar vodi do številnih zdravstvenih težav. Kaj so viri težkih kovin: živo srebro v amalganskih zalivkah, srebro v servirnih posodah, aluminij v zdravilih (cepiva, antacidi) deodorantih in konzerviranih izdelkih, svinec v otroških igračah in barvah, kovine, ki ... Hrana za črevesje: Dodajte fermentirana živila na jedilnik in bodite bolj zdravi .

RECEPTI. zdravo Črevesje za zdravo telo Že antični zdravilci so se zavedali izjemnega pomena črevesja za naše zdravje. Ko je prišla oseba k njim po pomoč, so jo najprej vprašali »Kako odvajate blato?«, saj so vedeli, da če črevesje ne izloča strupov dovolj učinkovito, to vodi v avtointoksikacijo telesa in posledično v bolno telo. Zdravo črevesje je jedro močnega imunskega sistema .

POVEZANE KNJIGE