Za vedno po francosko

Za vedno po francosko - Fiona Valpy | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fiona Valpy
DIMENZIJA
8,49 MB
IME DATOTEKE
Za vedno po francosko.pdf
ISBN
6796633835497

OPIS

Sara zapusti angleško sivino in se pogumno loti prenove propadajočega francoskega dvorca v pravljično poročno prizorišče. Z zaročencem Gavinom vložita vse življenjske prihranke v prelep dvorec Bellevue sredi idilične bordojske pokrajine.Po mesecih trdega dela in odrekanja jima posel z organizacijo porok končno steče – dokler je Gavin ne ucvre sredi sezone. Sara čez noč ostane povsem sama. Morda bo morala dvorec celo prodati.Kljub parajočemu srcu pa mora do konca sezone izpeljati še pet porok. Bo s pomočjo krajanov in s kančkom poguma lahko rešila dvorec in posel še pred iztekom poletja?

Zraven je vedno dobro imeti posodo mrzle vode z ledom, da lahko posodo s karamelom po potrebi ohladimo. Čeprav si tekme sledijo druga za drugo, so igralci vsaj ujeli pravi ritem, ki jim ga je v letošnji sezoni že nekajkrat zmotil koronavirus. »Igralci imajo radi, da si tekme sledijo v določenem ritmu.

Leta 1959 je dobil prvo nominacijo za gledališko ... Roke so odraz nas samih. Brez urejenih nohtov tudi roke ne izgledajo urejeno.

POVEZANE KNJIGE