Umetnost pošiljanja v r**

Umetnost pošiljanja v r** - Alexandra Reinwarth | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alexandra Reinwarth
DIMENZIJA
11,15 MB
IME DATOTEKE
Umetnost pošiljanja v r**.pdf
ISBN
6992749011420

OPIS

Alexandra Reinwarth v svoji odlični knjigi podaja nasvete, kako ljudi, stvari in okoliščine poslati v rit, ne da bi se pri tem sami preobrazili v kretene. Od nje se boste naučili, kako imajo lahko male spremembe velik učinek na kakovost življenja.Obstajajo trenutki, ko človek ugotovi, da mora nekaj v življenju spremeniti. In trenutek, v katerem je Alexandra Reinwarth svojo zoprno prijateljico Kathrin z od srca iskrenim \'Jebi se\' poslala k vragu, je bil eden takšnih. Življenje brez nje je bilo lepše – in kako lepo bi šele bilo, če človek preprosto ne bi več počel stvari, ki jih ne mara, z ljudmi, ki mu niso všeč, da v zameno za to dobi nekaj, česar noče!Če tudi vi mislite, da vaše življenje lahko prenese nekaj več svobode, prostega časa, stanja za svojimi načeli in tablic čokolade ter hkrati manj nadležnih prijateljic, skupin na whatsappu in božičnih večerij, ste se znašli na pravem mestu. Knjiga Umetnost pošiljanja v r** vam bo pri tem v zelo veliko pomoč.

Reći ćemo vam kako da poboljšate svoje pregovaračke veštine. Kupite najboljše Družinske črne vrčke BITCOIN po najnižji ceni v Združenih državah Amerike, upravičene do brezplačne poštnine. Pristni izdelki, preverite ocene in danes kupite družinske črne vrčke BITCOIN. Mestna knjižnica Kranj Gregorčičeva ulica 1 4000 Kranj, SI Slovenija tel.: 04 201-35-50 fax.: 04 201-35-60 [email protected] TRR: 01252-6030371423 Umetnost pošiljanja v r** : kako življenje postane lepše, ko se končno malo sprostiš: Prevod dela: Am Arsch vorbei geht auch ein Weg.

Nemška ... Umetnost pošiljanja v r** : kako življenje postane lepše, ko se končno malo sprostiš. Tržič, Učila International, 2018.

POVEZANE KNJIGE