Umetnost branja z dlani

Umetnost branja z dlani - Anna Southgate | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anna Southgate
DIMENZIJA
10,62 MB
IME DATOTEKE
Umetnost branja z dlani.pdf
ISBN
8323545738598

OPIS

Praktični vodnik za branje usode z dlani vsebuje zanimive podrobnosti o črtah na dlani in njihovem pomenu.Črte razkrivajo vaš značaj, osebne odnose, poklicno pot, finančne obete in zdravje. Spoznajte svoje prednosti in slabosti ter preverite, ali ste uglašeni s prijatelji, družinskimi člani in partnerji.

Praktični vodnik za branje usode z dlani Vsebuje zanimive podrobnosti o črtah na dlani in njihovem pomenu. Kupite v naših trgovinah V trgovini Kupite v spletni trgovini Emka.si Kupite ugodneje v klubu Svet knjige Kupite prek telefona 080 12 05. Branje iz dlani Praktični vodnik Umetnost branja z dlani vsebuje zanimive podrobnosti o črtah na dlani in njihovem pomenu.

Branje iz dlani je poznano že od nekdaj. Ne glede ... Recenzija Bukla (Skupen opis za knjigi Umetnost branja z dlani in Umetnost astrologije.).

POVEZANE KNJIGE