Umetnost astrologije

Umetnost astrologije - Anna Southgate | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anna Southgate
DIMENZIJA
8,49 MB
IME DATOTEKE
Umetnost astrologije.pdf
ISBN
9762469076418

OPIS

Podroben uvod v znamenja zodiaka, njihov vpliv na vsakdanje življenje in oris zgodovine astrologije.Vključena je zanimiva predstavitev znamenj kitajske in zahodne astrologije: kakšne so njihove značajske lastnosti, kaj jih čaka na poklicni poti, kakšni so finančni obeti in kako jim služi zdravje. Razkriti so tudi idealni astrološki partnerji za ljubezensko zvezo, zakon in poslovno sodelovanje.

Spoznajte svoje prednosti in slabosti ter ... Lux Circulus - Umetnost ezoterijskog iscelenja November 18, 2015 · Tvorac ove metode je prof dr Miloš Dimitrijević, doktor iz oblasti hermetičke astrologije, koji skoro deceniju radi na istraživanju hermetičkih disciplina u teoriji i njihovoj praktičnoj primeni. ENCIKLOPEDIJA ASTROLOGIJE - Catherine Aubier - 15 eur - prodano ENCIKLOPEDIJA MAGIČNEGA IN MISTIČNEGA - F.X.King - 18 eur ... MIT I UMETNOST - Svetislav Ristić - 15 eur MIT IN EP: Ideologija treh funkcij v epih indoevropskih ljudstev - Georges Dumezil - 10 eur - prodano Tukaj boste našli zgodbe o materialih, kot so steklo, keramika, komercialna umetnost, pohištvo, tekstil ter o knjigah in plakatih.

Vedeti pa moramo, da zvezde "nagibajo tehtnico, a je ne silijo". Pomen astrologije je pridobiti modrost, da bi lahko uvideli v svoja življenja.

POVEZANE KNJIGE