Tako blizu, tako daleč

Tako blizu, tako daleč - Milan Petek Levokov | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Petek Levokov
DIMENZIJA
8,71 MB
IME DATOTEKE
Tako blizu, tako daleč.pdf
ISBN
5411678745675

OPIS

Znanstvena fantastika je bila od samega rojstva vedno in povsod "o" družbi in ljudeh (Maja Novak)Zbirka Tako blizu, tako daleč je niz štiriindvajsetih čudovitih kratkih znanstveno-fantastičnih zgodbic. Vsaka zase je mali iskrivi biser, ki zažari ravno zato, da je potem, ko preblisk mine, še bolj temno, tiho in samotno. A nič zato, tako ali tako smo s svojo nekritičnostjo, pohlepom in hudobijo na tem planetu motilci, prav nobene škode zanj ne bo, ko se bomo sami iztrebili ali izselili, ali pa bodo drugi nas preplavili. Do takrat pa nam preostane bivanje v stiskah, strahu in nemilosti. Še toliko znanja in »napredne« tehnologije pomeni le odlog neizbežnega spoznanja, da smo v r…! A kdo ve!? V vzporednih vesoljih se Človekova usoda morda lahko odigra po čisto drugačnih scenarijih!

Varstvo patentov in intelektualne lastnine nasploh ima zato že dolgo zgodovino. Benečija, tako blizu in tako daleč. 20.

minutam, Kategorija: Trendi Otoka, ki sta narazen le 3,8 km, med njima pa je 21-urna časovna razlika. Za Slovenijo, ki je za novinarja Vannija Santonija, tako blizu Italiji, a obenem tako daleč, svetuje Lojzeta Kovačiča in njegovo prvo knjigo iz trilogije Prišleki, ki jo je z naslovom I migranti-Il bambino in esilio v prevodu Martine Clerici izdala založba La Nave di Teseo. V članku piše, da je to prvi italijanski prevod Kovačičeve ... V Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO) je bil včeraj prvi dogodek bienala oblikovanja BIO 25.

POVEZANE KNJIGE