Stvari, ki jih ne narediva

Stvari, ki jih ne narediva - Andrés Neuman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrés Neuman
DIMENZIJA
11,56 MB
IME DATOTEKE
Stvari, ki jih ne narediva.pdf
ISBN
6652207348358

OPIS

Andres Neuman: Stvari, ki jih ne narediva (Cankarjeva založba, 2017) Vrata Mestne galerije so do nadaljnjega zaprta, zato so na pobudo Milanke Fabjančič na facebooku odprli prostor umetnikom/-cam in ustvarjalcem/-kam, da s svojo kreativnostjo in umetniškimi deli kljubujejo zaskrbljenosti, ki nas trenutno obdaja. Stvari, ki jih ne narediva. Andres Neuman: Stvari, ki jih ne narediva (Cankarjeva založba, 2017) Vrata Mestne galerije so do nadaljnjega zaprta, zato so na pobudo Milanke Fabjančič na facebooku odprli prostor umetnikom/-cam in ustvarjalcem/-kam, da s svojo kreativnostjo in umetniškimi deli kljubujejo zaskrbljenosti, ki nas trenutno obdaja. Stvari, ki jih ne narediva (eknjiga) ISBN 13 9789612823061.

Ljubezen je zelo občutljiva. Beži od vzdušja, napolnjenega s krivdo, jezo in sarkazmom, in raste v okolju, kjer je spoštovanje, sprejemanje in odkritost.

POVEZANE KNJIGE