Spoštujmo naravo

Spoštujmo naravo - Dragan Milkovič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dragan Milkovič
DIMENZIJA
3,45 MB
IME DATOTEKE
Spoštujmo naravo.pdf
ISBN
4387426349773

OPIS

Najglasnejše so bile ptice. "Domišljavko je neodgovorno raztrosil po zemlji strupe! Vsi, ki smo živeli na njej, smo ostali brez doma. Celo drevesa so mu bila na poti! Kje naj gnezdimo? Na češnji, ki je edini prizanesel, se ne moremo drenjati," so užaljeno ščebetale.

Zelo pomembno je, da jih ne vznemirjamo in ne hranimo, če se sprehajamo s psom, pa ga imejmo pod popolnim nadzorom. Gregorič Gorenc, Barbara Spoštujmo naravo Gregorič Gorenc, Barbara Škratje na kmetiji Grintov, Vlasta, 1963-- Kako živi deževnik Jan Hernja, Sonja Pozor! Nosne mucke napadajo! Hernja, Sonja Škratje v gozdu Hostnik, Tomaž Svinjska štorija, 2020 Hrabar, Nika Zelišča male čarovnice Hrabar, Nika Zelišča male čarovnice Spoštujmo naravo! Vse svoje smeti odnesemo s seboj domov, ne vznemirjamo živali, ne uničujemo rastlinja, spoštujmo tudi privatno lastnino. OBVEZNA je prisotnost odrasle osebe.

V pomoč so mu številne iznajdbe, Spoštujmo naravo. (foto: pexels.com) Priljubljeno Natisni Komentarji.

POVEZANE KNJIGE