Slovenija, Balkan, Evropa

Slovenija, Balkan, Evropa - Predrag Tašić | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Predrag Tašić
DIMENZIJA
12,94 MB
IME DATOTEKE
Slovenija, Balkan, Evropa.pdf
ISBN
4187418828735

OPIS

Slovenijo, Balkan in Evropo lahko spremenijo na bolje le izobraženi posamezniki, ljudje, ki ne verjamejo v črno-belo resnico, ampak se iz dneva v dan učijo in poskušajo priti do novih drobtinic na poti spoznanja tistega, za kar bi rekli, da je najbolj blizu resnice.Komu ni v interesu takšno obnašanje oziroma nenehno izobraževanje človeka? Oblastem vseh barv in vseh svetovnonazorskih pogledov. In cerkvi, seveda. Človek mora biti vernik, mora verjeti v svojo cerkev in svojo stranko, ki jo voli vsaka štiri leta. Oblast in religija potrebujeta vernike, da bi lahko manipulirali z njimi. Svobodni posamezniki, ki mislijo s svojo glavo, so njuni največji sovražniki. Zato so ključni igralci pri ohranjevanju oblasti, tako pri religiji kot pri državi, mediji in novinarji, ki zlorabljajo zaupanje svojih bralcev, gledalcev in poslušalcev.

611 likes · 45 talking about this. Balkan, politika, posel, življenje... Slovenija, Balkan, Evropa.

/ KOMENTARJI. 21 Med države Zahodnega Balkana se mora vrniti zaupanje, hkrati pa je treba biti pri problemih severnega Jadrana nekoliko bolj širokogleden, so menili ... Balkan je prehitel Bruselj: v tem trenutku jim zavida vsa Evropa.

POVEZANE KNJIGE