Skrivnostne solidarnosti

Skrivnostne solidarnosti - Pascal Quignard | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pascal Quignard
DIMENZIJA
5,33 MB
IME DATOTEKE
Skrivnostne solidarnosti.pdf
ISBN
4577747765514

OPIS

Atmosferska zgodba se pretaka v prepoznavnem Quingardovem slogu, zgodbe drugih oseb, ki srečujejo Claire, pa dodajajo svoje videnje ženske, ki se vse bolj odmika od svoje preteklosti. Pascal Quignard (1948) je eden od izrazito eruditskih sodobnih francoskih pisateljev, ki izumlja ... Kako je obdavčena solidarnostna pomoč podjetja zaposlenim 11.12.2012 00:01 / Finance 237/2012 Tanja Magister Slovenska zakonodaja načeloma vsakršna izplačila v denarju oziroma ugodnosti v naravi, ki jih delodajalec zagotovi Skrivnostne solidarnosti : roman.

Mati, ki ne mara svojih otrok, ravno tako ni ustvarjena, da služi svojemu možu. Odide v svoj Glavno vlogo v romanu Skrivnostne solidarnosti francoskega pisatelja Pascala Quingarda ima štiridesetletna Claire, ki se po dolgih letih vrne v kraj svojega otroštva v francoski Bretanji.

POVEZANE KNJIGE