Šest let imam

Šest let imam - A. A. Milne | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
A. A. Milne
DIMENZIJA
8,9 MB
IME DATOTEKE
Šest let imam.pdf
ISBN
8389007885986

OPIS

Le kdo ne pozna medveda Puja, enega najbolj prisrčnih knjižnih junakov vseh časov, ki še vedno navdušuje milijone bralcev po vsem svetu? Pu in Christopher Robin sta se znašla tudi med platnicami te klasične pesmarice za otroke, ki je luč sveta ugledala le leto dni po izidu prvih Pujevih dogodivščin (1927).V knjigi je petintrideset pesmi za otroke, ki bodo s humorjem, modrostjo, neizmerno domišljijo in ljubkostjo osvojile tudi odrasle.

S ciničnim nasmeškom na obrazu je gledal proti vladnemu poslopju in dodal, da je prišel na shod, ker je prav, da se jih sliši, da pa preprosto ljudem v stavbi pred njim ne verjame nič. Pozdravljen Brane. Imam, po mojem, velik problem, ki pa ga moj partner, s katerim sva skupaj dobrih šest let, v bistvu ignorira.

Z nogometnim zvezdnikom sta bila skupaj šest let. Nina je zanj sama skrbela šest let. Nato je začel uhajati.

POVEZANE KNJIGE