Senca v temi - 1. del

Senca v temi - 1. del - Sagy M. Lew | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sagy M. Lew
DIMENZIJA
10,79 MB
IME DATOTEKE
Senca v temi - 1. del.pdf
ISBN
6280517937633

OPIS

Senca v temi je roman s konca prejšnjega tisočletja, prežet je tudi z resničnim življenjem in resničnimi liki, povezanimi v izmišljeno zgodbo, ki nam jo vsiljuje vsakdan. Razne afere nam dokazujejo, da je zgodba blizu resnici. Lepa Maja je na pragu življenja in spoznava, da se je njeno življenje zapletlo, hudo zapletlo. Že kot otrok je bila odrinjena od prave družine, posvojena ... Če otrok zapusti očeta in mamo, brate in sestre in se znajde sredi tujega sveta, sam in zapuščen, je vedno razpet med dvema svetovoma, med domačim in tujim, med znanim in neznanim … Večno je izgubljen nekje globoko v sebi ...O AVTORJUSagy M. Lew je psevdonim avtorja, ki se s pisanjem ukvarja že od osnovnošolskih časov. Bilo mu je neke vrste hobi, kot igranje košarke. Svoja dela, ki so v obliki šolskih prostih spisov dobivala odlične ocene, je začel objavljati najprej v šolskih glasilih, nato še v nekaterih revijah in časopisih.Kot upokojeni policist pozna šokantne zgodbe, ozadja, tudi pokvarjenost karieristov v državni upravi. Vse to, kar navadni ljudje spremljajo kot afere, je spoznaval in občutil tudi na svoji koži in se boril, da bi se slišala in videla tudi druga plat. To je pa tako, kot bi pljuval v lastno skledo … In zato so in bodo tudi vsa njegova prihodnja dela morda še šokantnejša za mnoge, ki bi radi del svojega »uspešnega« obdobja za vedno pozabili.

junij 2015, Ljubljana (različne lokacije) ... Svetloba in senca sta nerazdružljivi del istega izkustva, pri čemer njuno dialektično razmerje ponuja obilico izhodišč, ki se gibljejo v okvirih fizikalnih in metaforičnih kot tudi povsem vsakdanjih, življenjskih domen.

Že kot otrok je bila odrinjena od prave družine, posvojena ... Ali obstaja senca tudi v temi? Na ta in podobna vprašanja so odgovarjali u čenci 4. in 9.

POVEZANE KNJIGE