Ripley - saj ni res, pa je!

Ripley - saj ni res, pa je! - Geoff Tibballs | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Geoff Tibballs
DIMENZIJA
9,80 MB
IME DATOTEKE
Ripley - saj ni res, pa je!.pdf
ISBN
1024257619065

OPIS

Vse je res, pa če verjamete ali ne!To je knjiga, ki bo bralce osupnila vse od prve do zadnje strani. Vsebuje fotografije, ob katerih se naježi koža, neverjetne zgodbe in komaj verjetna dejstva ter prinaša ure in ure zabave za vse, ki obožujejo neverjetne in čudaške svari. Vsakič ko jo boste vzeli v roke, boste izvedeli nekaj novega.Iz vsebine med drugim:- menih, ki hodi po vodi,- ženska, ki se prehranjuje s pesko,- tele, ki je prišlo na svet s petimi ustiin še več neverjetnih stvari - a vendar so vse resnične!

Najbolje prodajano. Zdravilni kodeks (Žepna knjiga) Menih, ki je prodal svojega ferrarija (Žepna knjiga) Petdeset odtenkov - komplet Žepnih knjig Petdeset odtenkov sive (Žepna knjiga) Saj ni res, pa je: nevaren manever na dirki, bo sledila kazen? #video.

Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev. 0,52.

POVEZANE KNJIGE