Rastlinski antibiotiki

Rastlinski antibiotiki - Aruna M. Siewert | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aruna M. Siewert
DIMENZIJA
10,79 MB
IME DATOTEKE
Rastlinski antibiotiki.pdf
ISBN
7186516367764

OPIS

Zdravilne rastline učinkovito podpirajo naš imunski sistem v boju proti povzročiteljem bolezni. Pomagajo nam, da hitro ozdravimo in trdno zdravje tudi ohranjamo.V tem priročniku boste našli:• pregled zgodovine ter prednosti in slabosti farmacevtskih antibiotikov• natančen vpogled v celostno delovanje naravnih zdravil• opise 30 najučinkovitejših rastlinskih antibiotikov• najpogostejše zdravstvene težave ter naravne pristope k njihovemu zdravljenju z veliko dodatnimi nasveti in koristnimi priporočili za blagodejno uporabo zdravilnih rastlin

Siewert Ptt častim :) Knjiga je lepo ohranjena. Zeliščni antibiotiki so popolnoma neškodljivi za telo. Phytoncides sproščeni iz rastlin nimajo neželenih učinkov na telo.

Other Views. Rastlinski antibiotiki Mehka - 20.

POVEZANE KNJIGE