Princesa na papirju

Princesa na papirju - Erin Watt | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erin Watt
DIMENZIJA
9,18 MB
IME DATOTEKE
Princesa na papirju.pdf
ISBN
3217848031228

OPIS

Dekle na poti od striptiz klubov in počivališč za tovornjakarje do dvorcev na južni obali ZDA in zasebnih šol poskuša ostati zvesto sebi.Ella Harper zna preživeti, je pragmatična optimistka. Vse življenje se je z vihravo mamo selila iz mesta v mesto, se trudila shajati iz meseca v mesec in verjela, da bo nekoč zlezla iz brezna revščine. Po mamini smrti Ella ostane sama.Dokler se ne pojavi Callum Royal, ki jo iztrga iz bede in pahne v gosposki dvorec med svojih pet sinov, ki jo vsi sovražijo. En Royalov fant je privlačnejši od drugega, toda nihče ni tako neustavljiv kot Reed Royal, fant, ki je odločen, da jo bo poslal nazaj v luknjo, iz katere je prišla.Reed je ne mara. Pravi, da ne spada k Royalovim. Morda ima prav.Bogastvo. Izgredi. Prevare. Ella česa takega še ni doživela, in če hoče v Royalovi palači preživeti, se bo morala naučiti izdajati svoje kraljevske ukaze.

1. 2021, bodo vse enote Osrednje knjižnice Mozirje (Mozirje, Nazarje, Rečica ob Savinji, Ljubno, Gornji Grad, Luče, Solčava) v skladu z Odlokom Vlade RS (UL.

1856 leto. Kruta nevihta so odložili na poti z ladij, ki so potovali iz Anglije v Britansko Gvajano, kolonijo na severovzhodni obali Južne Amerike.

POVEZANE KNJIGE