Prihodnost

Prihodnost - Bernard Flessner | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bernard Flessner
DIMENZIJA
12,70 MB
IME DATOTEKE
Prihodnost.pdf
ISBN
6657118345114

OPIS

Bomo v prihodnosti živeli na Marsu? Telefonirali brez mobilnega telefona s pomočjo možgansko-računalniškega vmesnika?Ljudje so se od nekdaj spraševali, kakšna bo prihodnost. V kameni dobi so si jo zamišljali kot ponovitev sedanjosti, kot vrnitev letnega časa. Stari Grki so verjeli, da prihodnost določajo bogovi. V današnjem času pa znanstveniki razvijajo različne podobe prihodnosti, v kateri so megapolisi, roboti, pametne hiše in lebdeči avtomobili.

Poslušaj (17:23) Naroči se na podkast. foto: Vir: osebni arhiv Martina Goloba V tokratni oddaji Sedmi dan bomo govorili o pomenu duhovniškega poklica v sodobnem času.

otroškega parlamenta v organizaciji Zveze prijateljev mladine Slovenije (ZPMS). V tem tednu bi morali zasesti veliko dvorano državnega zbora in izsledke razprav predstaviti na nacionalnem otroškem parlamentu. Pirla ne skrbi prihodnost Na drugi strani so bili v taboru italijanskega prvaka poklapani.

POVEZANE KNJIGE