Pet načinov padca

Pet načinov padca - Irma Kukovič, K. A. Tucker | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Irma Kukovič, K. A. Tucker
DIMENZIJA
10,24 MB
IME DATOTEKE
Pet načinov padca.pdf
ISBN
3763872376677

OPIS

Reese MacKay, dekle z vijoličastimi lasmi in ostrim jezikom zelo dobro ve, kaj pomeni sprejemati napačne odločitve. Ob nenadni ločitvi, ki jo pretrese do obisti, se odloči, da bo temu naredila konec. Preseli se v Miami, kjer bi rada zaživela odgovorno življenje, in zelo dobro ji uspeva ... če pozabimo na ponižujočo afero za eno noč v Cancúnu.Nogometna štipendija in zabave z vročimi dekleti? To je načrt Bena Morrisa. Kaj pa, ko si zlomi koleno in s tem uniči nogometno kariero? To ni bilo v načrtu. K sreči je Ben bister, čeden in pravi magnet za ženske. Po treh letih usklajevanja šolanja s službo varnostnika v plesnem klubu Penny je pripravljen na novo življenje v resni službi.A kaj, ko se tam znajde v pisarni skupaj z noro in vročo žensko iz Cancúna. Na to seveda ni pomislil.Če je Ben zares bister, se ne bo zapletal z Reese, ki je šefova krušna hči. Šef pa je vsem dal jasno vedeti, da romantičnih zvez med zaposlenimi ne dovoli. Da ne govorimo o tem, da o njej krožijo govorice, da je težava na dveh nogah. Problem je le v tem, da Bena privlačijo težave, še posebej če so čedne ...

Redna cena: 12,99 € ... Zgodba je zabavna, spogledljiva in zelo seksi. Najlepši prikaz nasprotij, ki se privlačita.

Tucker Včasih se ne moreš spremeniti - včasih pa se preprosto ne želiš.Reese MacKay, dekle z vijoličastimi lasmi in ostrim jezikom zelo dobro ve, kaj pomeni sprejemati napačne odločitve. Kakšen je strošek dostave? Pri vseh nakupih nad 140 € je poštnina brezplačna. Strošek priprave paketa in dostave znaša 3,50 €.

POVEZANE KNJIGE