Par iz sosednje hiše

Par iz sosednje hiše - Shari Lapena | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Shari Lapena
DIMENZIJA
3,71 MB
IME DATOTEKE
Par iz sosednje hiše.pdf
ISBN
5540689682878

OPIS

Sosedova na svoji zabavi nočeta tvoje dojenčice. Nič osebnega, zgolj ne marata otroškega joka, pravita.Mož te prepriča, da jo lahko pustita kar doma, saj živita v sosednji hiši in bosta s sabo vzela elektronsko varuško. Poleg tega jo bosta hodila preverjat vsake pol ure.Ko si hčerkico nazadnje preverila, je mirno spala v svoji posteljici. Zdaj se vrneta v sumljivo tišino, priprta vhodna vrata pa le še potrdijo tvojo najhujšo nočno moro: tvoj otrok je izginil.Tvoja hiša naenkrat postane kraj zločina in groza te je, kaj bodo izbrskali. Česa si zmožna, če te potisnejo čez rob?Napeta kriminalka o usodnih lažeh in skrivnostih zakoncev, ki jo morate prebrati do konca.

Poleg je še skoraj 500 m2 veliko zemljišče. Stanovanjska hiša se nahaja v urejenem naselju Trata.

"V resnici je vzdrževanje lesene hiše precej poceni, pobarvali naj bi jo na deset let,"pravi Borovnik. Poceni montažne hiše niso več utopija! Nekdaj je veljalo, da za izgradnjo hiše potrebujete tudi po več sto tisoč evrov, a razmere se hitro spreminjajo, zato smo za vas pripravili poseben izbor, v katerem vam predstavljamo najboljše poceni montažne hiše, ki so trenutno na voljo na tržišču. Izberite si svojo! Pogled iz nove terase Urejanje okolice.

POVEZANE KNJIGE