Ožgana krila

Ožgana krila - Helena Hunting | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helena Hunting
DIMENZIJA
7,46 MB
IME DATOTEKE
Ožgana krila.pdf
ISBN
1806789635624

OPIS

Okraski na njunih telesih so vroči, strast med njima pa še bolj.Tetovatorja Haydna Strykerja privlači vse na Tenley Page, od njenih temnih, čez pas segajočih las do njenih mehkih in zapeljivih oblin. Še posebno pa ga začne zanimati, ko ga prosi, naj ji na hrbtu izdela čudovito, zapleteno tetovažo. Toda v njeni lepoti se skriva nekaj mračnega, tragičnega in zlomljenega, kar lahko še predobro razume.Hayden v svojem oklepu iz črnila in jekla predstavlja vse, o čemer si Tenley nikoli ni upala niti sanjati, obenem pa v njej prebudi željo, da bi raziskala več kot samo umetnine na njegovem osupljivem telesu. Ujeta v preteklost in more, zaradi katerih pogosto kriči, v Haydnu končno najde varno zavetje. Čeprav ima tudi on svoje skrivnosti, jima bo morda le uspelo ohraniti globoko telesno povezanost, če se drug drugemu ne bosta preveč razkrila.A nič, niti strast ju ne more obvarovati pred tragično preteklostjo …

Še posebno pa ga začne zanimati, ko ga prosi, naj ji na hrbtu izdela čudovito ... Krila Bluze Čevlji Dodatki Trgovina . Torbice Rute Pasovi Rokavice Kape in klobuki Hlačne nogavice Šali Parfumi Drugo filtri filtri.

Klavdija KIA Zbičajnik. Prejšnja Naslednja >> vida.

POVEZANE KNJIGE