Osmina

Osmina - Sebastian Fitzek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Fitzek
DIMENZIJA
12,52 MB
IME DATOTEKE
Osmina.pdf
ISBN
1390641745277

OPIS

8. avgust, 8 čez osmo zvečer. Imate 80 milijonov sovražnikov, ki vam želijo smrt. In lov je odprt.Predstavljajte si, da obstaja nenavadna spletna loterija, v kateri lahko anonimno predlagate ime človeka, ki ga najbolj sovražite in mu želite smrt. Če bo izžrebano njegovo ime, bo v noči osmine odprt lov nanj. In tisti, ki bo osminarja ubil, bo dobil glavno nagrado – deset milijonov evrov.To ni miselna igra. To je grenka realnost. Eksperiment psihologije množic, ki je ušel izpod nadzora tistih, ki so si ga izmislili. In tvoje ime je bilo izbrano! Boš preživel osmino?Osmina je do obisti napet nov triler enega najboljših piscev psiholoških srhljivk, ki odstirajo temne in velikokrat nepredstavljive plasti človeške psihe, vpete v spletno realnost sodobnega sveta.

Download Mantra MFS100 Device Drivers . Download Mantra MFS100 RD Services .

The Centre for English Language Training (CELT), University College of Engineering, Osmania University is offering A Course in English Communication Skills and Personality Development from 9th March, 2021. Biometric Drivers. Download Mantra MFS100 Device Drivers .

POVEZANE KNJIGE