Neskončna širjava v nas

Neskončna širjava v nas - Samantha Young | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Young
DIMENZIJA
9,89 MB
IME DATOTEKE
Neskončna širjava v nas.pdf
ISBN
4699119371403

OPIS

Znam paziti nase. Že vse življenje sem edina, ki to počne.India Maxwell se ni samo preselila na drugi konec države – povzpela se je tudi na najvišjo prečko na družbeni lestvici. Trajalo je leta, da je skrila posledice neurejenega družinskega življenja in na šoli postala priljubljena. Zdaj pa živi v eni najbogatejših bostonskih sosesk skupaj z mamo, maminim zaročencem in njegovo hčerko Eloise. V skupini prijateljev njene skorajšnje krušne sestre, v kateri je tudi Eloisin čudovito čedni fant Finn, si India želi samo eno: da ljudje nanjo nikoli ne bi več gledali kot na smet.Toda India ni edina, ki skuša imeti skrivnosti pod nadzorom. Eloise in Finn, najpriljubljenejši par na šoli, v resnici sploh nista to, za kar se izdajata. Pravzaprav imajo vsi trije neznansko bolj zapleteno življenje, kot je videti. In ko se India zbliža s Finnom ter postane Eloisina prijateljica, ogrozi podobo, ki jo onadva kot par ohranjata zaradi drugih, in razgali resnico, ki je strašna, čudovita in tako pomembna, da bi lahko za vedno spremenila vse …

Znam paziti nase. Že vse življenje sem edina, ki to počne.... Naslov mojega bloga je pravzaprav odsev naslova knjige Neskončna širjava v nas.

Palacio), Kje si, Gobi (Dion Leonard), Neskončna širjava v nas (Samantha Young) ipd. Da, še vedno drži, da punce berejo več kot fantje, veliko bere več kot polovica deklet v našem razredu, vendar je presenetljiv tudi podatek, da so skoraj vsi fantje potrdili, da berejo srednje veliko, le trije berejo malo ali veliko. 5.

POVEZANE KNJIGE