Mmm... med

Mmm... med - Claudia Bentzien, Claudia Salata | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Claudia Bentzien, Claudia Salata
DIMENZIJA
10,14 MB
IME DATOTEKE
Mmm... med.pdf
ISBN
9428679444823

OPIS

Dobrote iz medu, voska in propolisa.Med je sladek, opojen, prebuja čute, telo hrani in tudi zdravi. Izdelki marljivih čebel, torej tudi vosek in propolis, imajo že v svoji naravni obliki izjemno vrednost, iz njih pa z malo truda nastane še veliko dobrega za telo in dušo.SLASTNO: z medom ustvarjamo božanska peciva in druge sladice, namaze, sirupe in likerje. Njegova sladkost pa bo popestrila tudi omake in zelenjavo.LEPO: dišeče sveče poskrbijo za topel dom, z oblikovanjem voska pa lahko naredimo tudi lepe voščilnice, okraske in si celo pomagamo pri barvanju blaga.ZDRAVO: poleg medu v sirupih in čebeljega voska v mazilih je v vsaki domači lekarni nepogrešljiv propolis, kot tinktura in sestavina blagodejnih izdelkov za telesno nego.

Baraka Tale Tanzania; This is a most impressive institution, blending harmoniously with great technological skills. I have greatly appreciated the opportunity of seeing around the Hospital and wish to convey my congratulations and best wishes to the entire staff. 48.2k Followers, 603 Following, 1,634 Posts - See Instagram photos and videos from M! (@mmm.dk) Mmm med, Djakovo.

Izdelki marljivih čebel, torej tudi vosek in propolis, imajo že v svoji naravni obliki izjemno vrednost, iz njih pa z malo truda nastane še veliko dobrega za telo in dušo. SLASTNO: z medom ustvarjamo božanska peciva in druge sladice, namaze, sirupe in likerje. mmm-med.com uses IIS, Microsoft ASP.NET, Windows Server web technologies.

POVEZANE KNJIGE