Mmm... med

Mmm... med - Claudia Bentzien, Claudia Salata | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Claudia Bentzien, Claudia Salata
DIMENZIJA
10,95 MB
IME DATOTEKE
Mmm... med.pdf
ISBN
6535682659800

OPIS

Dobrote iz medu, voska in propolisa.Med je sladek, opojen, prebuja čute, telo hrani in tudi zdravi. Izdelki marljivih čebel, torej tudi vosek in propolis, imajo že v svoji naravni obliki izjemno vrednost, iz njih pa z malo truda nastane še veliko dobrega za telo in dušo.SLASTNO: z medom ustvarjamo božanska peciva in druge sladice, namaze, sirupe in likerje. Njegova sladkost pa bo popestrila tudi omake in zelenjavo.LEPO: dišeče sveče poskrbijo za topel dom, z oblikovanjem voska pa lahko naredimo tudi lepe voščilnice, okraske in si celo pomagamo pri barvanju blaga.ZDRAVO: poleg medu v sirupih in čebeljega voska v mazilih je v vsaki domači lekarni nepogrešljiv propolis, kot tinktura in sestavina blagodejnih izdelkov za telesno nego.

Izdelki marljivih čebel, torej tudi vosek in propolis, imajo že v svoji naravni obliki izjemno vrednost, iz njih pa z malo truda nastane še veliko dobrega za telo in dušo. SLASTNO: z medom ustvarjamo božanska peciva in druge sladice, namaze, sirupe in likerje. mmm-med.com uses IIS, Microsoft ASP.NET, Windows Server web technologies.

POGLEJ + Primerjava med hrano: Kako izgleda 200 kalorij? MMM Medcenter Einrichtungen GmbH Semmelweisstrasse 6 D-82152 Planegg / München View a Route on the map. Please fill in the non-binding inquiry Name, Surname Adress (Street, Town, ZIP code) Company State E-mail Phone (+420.123456789) Mmm— med dobrote iz medu, voska in propolisa Claudia Bentzien, Claudia Salata November 2017.

POVEZANE KNJIGE