Mira in Martin

Mira in Martin - Anna Ehring | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anna Ehring
DIMENZIJA
5,86 MB
IME DATOTEKE
Mira in Martin.pdf
ISBN
8473499825842

OPIS

Mira in Martin je zgodba o odraščanju, o Miri, občutljivem in pogumnem dekletu, ki počasi stopa iz srečnega, varnega otroštva v svet, med vrstnike in odrasle. Skrivnosti ni več mogoče zagnati pod posteljo, sebe ne more več skrivati pod maminim krilom. Treba se je naučiti, kako s sošolci in prijatelji, kako s simpatijo, kako z novimi skrivnostmi in komu zaupati …In kako z Martinom, najbolj priljubljenim fantom na šoli?In s še in še novimi stvarmi na tem krhkem robu med otroštvom in odraslostjo.O pisateljiciAnna Ehring (1969), uveljavljena švedska pisateljica mladinske literature, nominiranka za ugledno nagrado August, z vsakim delom znova preseneča mlade bralce z izjemnim posluhom za njihov svet odraščanja.Njene zgodbe doživeto slikajo življenja mladih, ki so z eno nogo še vedno v varnem zavetju otroštva, z drugo pa že vstopajo v svet odraslih, kjer veljajo nova pravila igre, simpatije, ljubezni, prijateljstva in odkrivanja lastnih darov, pa tudi bremena odgovornosti …

Mira's education is listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Mira's ... Martin martin (@martiinmartin) en TikTok | 81K me gusta.

Mira's education is listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Mira's ... Martin martin (@martiinmartin) en TikTok | 81K me gusta.

POVEZANE KNJIGE