Mala knjiga velikega hujšanja

Mala knjiga velikega hujšanja - Bernadette Fisers | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bernadette Fisers
DIMENZIJA
6,22 MB
IME DATOTEKE
Mala knjiga velikega hujšanja.pdf
ISBN
4476094126115

OPIS

Mala knjiga, ki zadene bistvo velikega hujšanja.Bernadette Fisers je bila debela. Pravzaprav tako debela, da je zaradi tega tvegala zdravje. Le kaj bi se lahko pretežka 50-letna umetnica ličenja in mama sploh naučila od mlade, trendovske manekenke? Izkazalo se je, da marsikaj …Bernadette opisuje, kako je v 30 tednih izgubila 30 kilogramov. V eni uri boste na poti k vitkejšemu telesu in boljšemu zdravju tudi vi.

Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Mala Velika Knjiga, Novi Sad, Serbia. 620 likes · 4 talking about this · 25 were here.

do mojega preklica soglasja obdeluje moje osebne podatke za namen pošiljanja tedenskih namigov, idej in nasvetov. Strinjam se s pogoji uporabe .

POVEZANE KNJIGE