Klavdij na deželi

Klavdij na deželi - Alex T. Smith | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alex T. Smith
DIMENZIJA
10,7 MB
IME DATOTEKE
Klavdij na deželi.pdf
ISBN
4400106222473

OPIS

Spoznajte Klavdija – nenavadnega psička!Miren sprehod po podeželju se spremeni v delovni dan na kmetiji, ko Klavdij opere posvinjane pujske, nahrani kokoši in ujame strašnega bika!

Vsega skupaj jih je okoli 800, od tega jih je 130 naseljenih, s svojimi tradicijami in dialekti. Računalniška učilnica: ker so tam računalniki in lahko spoznavaš naloge v deželi Lilibi. KLAVDIJ, DOMEN, ERAZEM MAKS Telovadnica: ker tam telovadimo in se igramo, plezamo po letvenikih, se žogamo.

3) DRUŽINSKO DRAMO - dogajanje se vrti okoli ene družine. Tutta Klavdij; Klavdij Tutta (1958), slikar in grafik, je leta 1982 diplomiral na Akademiji za likovno umetnost v Ljubljani. Leta 1984 je končal specialko za grafiko pri prof.

POVEZANE KNJIGE