Kdo neki me zasleduje?

Kdo neki me zasleduje? - Marija Švajncer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marija Švajncer
DIMENZIJA
7,1 MB
IME DATOTEKE
Kdo neki me zasleduje?.pdf
ISBN
4484288126621

OPIS

Roman Kdo neki me zasleduje? je ironizirano in duhovito izpovedovanje mlade falirane študentke. Ker jo je mati kot otroka zavrgla, po bivanju v rejniški družini sama skrbi zase in počne vse mogoče – od dela v skladišču do obiskovanja prireditev poletnega kulturnega festivala v mestu ob reki. Med drugim posluša celo radio ter hudomušno komentira dogajanje v podalpski deželi in na širnem svetu, kjer se dogaja veliko čudnih in strašljivih stvari. Nekega dne pa se vse začne nenavadno zapletati: pojavijo se zasledovalci in dekle se znajde v klopčiču nepredvidljivih in nevarnih dogodkov.

Zbirka je odličen učni pripomoček, primeren za glasbeno vzgojo, šolske pevske zbore, ipd. Marija Švajncer (letnik 1949) je doktorica filozofskih znanosti, upokojena predavateljica filozofije s Filozofske fakultete Univerze v Mariboru. Je dobitnica Glazerjeve listine za umetniške in kulturne dosežke.

Maribor, Slovenija. Misel, ki me zasleduje, ko ustvarjam, me napelje, da vidim signale, vzgibe, ki jih morda sicer ne bi. Na predstavi se vse sestavi v celoto, ki obvladuje samo sebe.

POVEZANE KNJIGE