Kdo neki me zasleduje?

Kdo neki me zasleduje? - Marija Švajncer | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marija Švajncer
DIMENZIJA
9,19 MB
IME DATOTEKE
Kdo neki me zasleduje?.pdf
ISBN
2160413440444

OPIS

Roman Kdo neki me zasleduje? je ironizirano in duhovito izpovedovanje mlade falirane študentke. Ker jo je mati kot otroka zavrgla, po bivanju v rejniški družini sama skrbi zase in počne vse mogoče – od dela v skladišču do obiskovanja prireditev poletnega kulturnega festivala v mestu ob reki. Med drugim posluša celo radio ter hudomušno komentira dogajanje v podalpski deželi in na širnem svetu, kjer se dogaja veliko čudnih in strašljivih stvari. Nekega dne pa se vse začne nenavadno zapletati: pojavijo se zasledovalci in dekle se znajde v klopčiču nepredvidljivih in nevarnih dogodkov.

Naj povem še to, da ni za to, da ga varate, nobenega utemeljenega suma, tudi niste takšne sorte, da bi varali. Že dolgo časa se nismo videli. Pa bi vam rad sporočil tole: "Profesor je vsakemu študentu dal balon, ki ga je moral napihniti, nanj napisati svoje ime in ga vreči na hodnik.

Izdali so ji naslednje knjige: pesniško zbirko Kamnite pesmi (2016), mladinski roman Očetovi udarci (2017), roman Kdo neki me zasleduje? (2018) in strokovno monografijo Grdi filozofi (2018). V današnji oddaji bomo najprej ocenili pesniško zbirko Miriam Drev Tirso, nato pa se bomo posvetili še pesmim Eugèna Guillevica v zbirki Zemljevôden, romanoma Marije Švajncer Očetovi udarci in Kdo neki me zasleduje? in literarnim razpravam Janka Kosa Misliti Cankarja.Recenzije so napisali Gabriela Babnik, Peter Semolič, Andrej Lutman in Nives Kovač. Kdo so znani Slovenci, ki so imeli težave z zalezovalci #video. Nekdanja TV-voditeljica in zmagovalka Slovenske popevke 2010, danes pa specialistka za korporativno komuniciranje, je v oddaji pojasnila, da se nadlegovanje začne s pogostimi klici, nespodobnimi sporočili, vabili k razmerju.

POVEZANE KNJIGE