Hygge

Hygge - Meik Wiking | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Meik Wiking
DIMENZIJA
9,60 MB
IME DATOTEKE
Hygge.pdf
ISBN
9426601222327

OPIS

Zakaj so nekateri ljudje srečnejši od drugih? Danci veljajo za najsrečnejši narodna svetu. Glavni razlog je njihov način življenja oziroma hygge.Hygge lahko začutite in takoj prepoznate. Gre za tisti prijetni občutek, ko se nakavču stiskate s svojimi najbližjimi ali za mizo jeste kaj dobrega z najtesnejšimiprijatelji. Skriva se v svežih jasnih jutrih, ko skozi okno prihaja ravno pravasvetloba. A ni omejen samo na bivanje v počitniški hišici, srkanje irske kavena jadrnici in posedanje pred toplim ognjiščem. Lahko ga imamo in smemoga imeti tudi na delovnem mestu. Najboljši čas za izražanje sloga hygge pa jeravno praznični predbožični in božični čas.Slog hygge spodbuja k polnemu oživljanju in ohranjanju trenutkov.Na slog hygge pa se nihče ne spozna bolje kot Meik Wiking, direktor Inštitutaza srečo v Kobenhavnu, ki že dolga leta proučuje umetnost življenja in uživanjapo dansko. S to čudovito in navdihujočo knjigo vam bom pomagal najtipristno zadovoljstvo, pa naj gre za izbiro pravih svetil in načrtovanje večerje,pripravo nujne opreme za hygge ali celo za slog oblačenja.Knjiga je že več kot eno leto na lestvici najbolje prodajanih knjigv Veliki Britaniji ter v mnogih od več kot 30 držav, kjer je bila prevedena.

Learn more. Hygge is a Danish term pronounced "Hue-guh" It means the essence of what is good in life Whether warmed by the fire or warmed by the heart The loving acceptance and enjoyment of the moment Alone or together, away or at home Ordinary or extraordinary With family or with friends Whatever it is or wherever it may be, it is always special Always ... hygge baby kids clothing deco toys books. sales.

Zonder frustraties of zware emoties, genieten van goed eten en drinken vaak onder een ... What does hygge mean? Hygge is as Danish as æbleskiver and it goes far in illuminating the Danish soul. In essence, hygge means creating a warm atmosphere and enjoying the good things in life with good people.

POVEZANE KNJIGE