Drobtine iz mišje doline

Drobtine iz mišje doline - Anja Štefan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anja Štefan
DIMENZIJA
6,18 MB
IME DATOTEKE
Drobtine iz mišje doline.pdf
ISBN
4771255758346

OPIS

Alenka Sottler je ena naših najbolj priznanih in nagrajevanih slikark in ilustratork (prejela je tudi mnogo mednarodnih nagrad – denimo zlato medaljo Združenja ilustratorjev v New Yorku). Za antologijo Svet je kakor ringaraja je Anja Štefan, pesnica, pisateljica in pripovedovalka, napisala nekaj pesmi o miškah. Alenka Sottler pa jih je enkratno upodobila.

Zaradi njega sem na lovu za posebnimi stvarmi, v izogib sindromu ovc in uniformiranosti se raje spoglejujem z vsem, kar je démodé, ... Recenzija Bukla. V antologiji Svet je kakor ringaraja je Anja Štefan zbrala pisan nabor pesmic, pravljic in ugank, nekatere izmed teh pa je posvetila miškam in njihovim dogodivščinam.

natis Založništvo in izdelava - Ljubljana : Mladinska knjiga, 2017 Jezik - slovenski ISBN ... SNIP - faktor vpliva serijskih publikacij iz Source Normalized Impact per Paper ZAL/ISBN - slovenski založniki Storitve. Osebne bibliografije Bibliografije raziskovalcev COBISS/SciMet Novo iskanje Zgodovina pri iskanju.

POVEZANE KNJIGE