Čriček in temačni občutek

Čriček in temačni občutek - Toon Tellegen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Toon Tellegen
DIMENZIJA
8,74 MB
IME DATOTEKE
Čriček in temačni občutek.pdf
ISBN
7566928654675

OPIS

V čričkovi glavi se nekega jutra pojavi temačen občutek. Velik in siv in neomajen. Prav rad bi bil ponosen na to. Vendar ni ponosen, samo potrt. In čeprav ne ve, kaj potrtost sploh je, ve, da mora biti nekaj resnega.Kratki živalski roman priljubljenega pisatelja Toona Tellegenaje v izvirniku prvič izšel leta 1999, danes pa velja za klasiko nizozemske književnosti. Po zgodbi, ki pretanjeno, a hkrati z značilnim avtorjevim humorjem spregovori o temnih in tako človeških občutkih nemoči, je pred nekaj leti nastala tudi opera.

In čeprav ne ve, kaj potrtost sploh je, ve, da mora biti nekaj resnega. Čriček in temačni občutek book. Read 38 reviews from the world's largest community for readers.

Zakaj, je pomislil čriček. Čriček in temačni občutek; De genezing van de krekel. Naloži sliko.

POVEZANE KNJIGE